Helsecoaching

HELSECOACHING

Helsecoaching kan bidrar til å forebygge og lindre utfordringer og plager.

Slitenhet er blitt eit folkehelseproblem. Mange føler seg slitne. For slitne til å vere sosiale, besøke venner, trene, til å slanke seg, vere i jobb osv.  Når kvile ikkje hjelper, kva er det då?  Då er det eit ønske om endring som må til, la det ikkje berre bli med tanken, hopp i det. 

«Gjer du som du alltid har gjort, får du det du alltid har fått».

Helsa di er heile deg.

Tankar, følelser, pust, fysisk aktivitet, kvile og kosthold.

Helsecoaching erstattar ikkje lege eller psykologisk behandling, det er ikkje terapi,  men det kan få terapautisk virkning.  Det er eit supplement og ein metode der metoden bygger på NLP sine forutsetningar. (Nevro Lingvistisk Programmering, sanser, språk, vaner og mønster) Rett og slett bruke språk og tankemønsteret på ein smartare måte.  Vi går gjennom kostholdet ditt med fokus på fordøyelse og blodsukker.

Stress «slår» av fordøyelsen.  Opplever du deg stressa er det viktig å jobbe med å få ned stresset.  Er behovet stort for stressmestring brukar eg mindfulness som verktøy.

Vi jobber mot eit forventa mål og du finner den vegen som er riktig for deg til målet gjennom min coaching.

Du har alle dei ressursane du trenger.

Dette er ein prosess, spennande og lærerik. 🙂 

Gjennom helsecoachinga kan du bli bevisst dine utfordringar og du kan ta bedre og gjennomtenkte valg.

Fysiske smerter og din slitenhet kan bli lindra dersom dette kjem frå din livsstil. Du vil jobbe bevisst med området som «lugger»gjennom coachinga.  

Tankar og følelser er ein stor del av oss.

Heilt sentralt i coachinga er korleis tankar og følelsar henger saman.

Med fokus på tankemønster/ språkmønster, pust, fysisk aktivitet, kvile og eit kosthold som gjev deg optimal næring, kan du etterkvart kjenne på det «gode livet» igjen. Du blir rett og slett meir positiv og løsningsorientert fordi du får meir overskot til å møte kvardagen.

Du får oppgaver etter kvar time.

Vi startar timane med å gå igjennom oppgavene frå forrige time.  Oppgavene hjelper deg til å gjere endringane som er positive for deg.

Coachinga er som ein personleg trenar som kan hjelpe deg til gode rutiner i kvardagen. Eg lærer deg verktøya og du gjer jobben.

Du skal ikkje levere eller prestere noke for meg, men få tilgang til gode teknikker/verktøy.  

Eg hjelper deg på veg gjennom min kunnskap og du praktiserer det du lærer.  Trening, trening og atter trening.  Slik er det. Lære ved å gjere.

Skal du bli skikkeleg god er det trening som skal til. Slik er det med alt.

Timane er online, på ei online plattform eller via telefon.   Eg brukar plattforma Zoom.  Zoom appen kan du laste ned gratis.  Googler du Zoom er den lett å finne.  Eg sender deg lenka til plattforma som du logger deg inn på.  Vi sitter og prater face to face.  Eg brukar sjølv ein PC til dette då det er kjekt å sjå deg godt, men du kan også logge deg inn via mobil eller nettbrett.

Det er ein stor fordel å ta det online.  Du kan ta timane overalt, berre du er tilknytta nett.  Du slepp køyretid, parkering og du sparer mykje tid.  

Telefon coaching er det mange som liker, då skjerpar vi den auditive sansen. 🙂

Eg gleder meg til å få hjelpe deg 🙂

Bestill time HER   Det er mulig å få time utanfor dei oppsatte timane.  Ta då kontakt så finner vi ut av det.

Du finner kontaktskjemaet HER, eller du ringer meg på tlf. 95943938

Av hensyn til mine kunder som er inne med time tar eg ikkje telefoner når eg er opptatt, men legg igjen beskjed så ringer eg deg opp igjen når eg får ledig tid.

Ønsker du meir informasjon ta kontakt for ei uforpliktande samtale på tlf. 95943938

Ein time er 45 minutt.

PRISAR

1 time (45 min) kr. 700,-  Av og til er det godt med ein prat.  I denne timen kan du finne ut om eg er den du vil ha hjelp av.

8 timar. Coach pakke kr. 4800,-    Livsstil, kosthold, stressfaktorar.

2 timar Kostholdsveiledning kr. 1200,-

Avbestiling 24 timer før avtalt time.

Timane/timen betaler du før timane/timen og du betaler med Vipps  til 95943938 eller via Nettbank  5398 05 15520 (Betaler du i nettbank kan det ta ein dag før bet. blir registrert.  Betalinger i helga blir ikkje registrert før mandagen.

Helsing Mariann

Er du i faresonen for å bli utbrent?

Ta testen å få nyttige tips her.