Kostholdscoaching

KOSTHOLDCOACHING

Eg brenner for å hjelpe deg som opplever det er utfordrande å ha eit kosthold som kroppen din trenger og liker.

Kostholdscoaching vil ha fokus på dine plager, din fordøyelse og blodsukker.  Dette kan ofte vere grunner til opplevelse av å vere uopplagt.

Kostholdcoachinga går over to timer. Den fyrste timen til kartlegging av plager og samtale, den andre timen går vi gjennom tiltaka du kan gjere for å optimalisere helsa.

Går du på medisin er det viktig å vere obs på at enkelte matvarer og eventuelle vitamin/mineral tilskot kan resusere og/eller forsterke virkning av medisiner.  Det er då viktig at endringane som blir gjort er i samsvar med lege.

Eg tar utgangspunkt å bruke mat som medisin. 

Eg ser også på livsstilen. Stress er ein viktig faktor når det gjeld helse og fordøyelse. Stress  kan «slå av» fordøyelsen.

Undersøkelser viser at dårleg fordøyelse og mulig matvareintoleranse er faktorer som også kan vere relatert til vektproblemer og slitenhet. 

Ønsker du ei meir komplementær behandling kan du gå over til helsecoaching, der er kostholdscoaching  innkludert som ein del av heilheten.  

Livet er meir enn kosthold. Alt henger sammen.  Tanker, følelser, pust, fysisk aktivitet, kvile og kosthold.

Tankers skaper følelser som fører til handling, når du tar grep og handler får du endring.

Eg gleder meg til å få hjelpe deg 🙂

Bestill time HER

Passer ikkje timane inn for deg?  Ta kontakt så kan vi ordne ei tid for deg.

Du finner kontaktskjemaet HER, eller du ringer meg på tlf. 95943938

Av hensyn til mine kunder som er inne med time tar eg ikkje telefoner når eg er opptatt, men legg igjen beskjed så ringer eg deg opp igjen når eg får ledig tid.

Ønsker du meir informasjon ta kontakt for ei uforpliktande samtale på tlf. 95 94 39 38

Ein time er 45 minutt.

PRISAR

1 time (45 min) kr. 700,- 

8  timar. Coach pakke kr. 4800,-   Dette er ein pakke der vi jobber mot målet ditt.  Eg brukar NLP, kosthold og mindfulness, men tilpasser områda utifrå behovet til deg som kunde,

2 timar Kostholdsveiledning kr. 1200,-

Avbestiling 24 timer før avtalt time.

Timane/timen betaler du før timane/timen og du betaler med Vipps  til 95943938 eller via Nettbank  5398 05 15520.  (Betaler du i nettbank kan det ta ein dag før bet. blir registrert.  Betalinger i helga blir ikkje registrert før mandagen.

Helsing – Mariann

Er du i faresonen for å bli utbrent?

Ta testen å få nyttige tips her.