Bli din egen styling ekspert

BLI DIN EGEN STYLING EKSPERT

Det visuelle språket er sterkt og den nonverbale kommunikasjonen kan utgjere ein stor del av vårt budskap.

Vi kommuniserar til kvar tid, sjølv om vi ikkje snakker kommuniserer vi gjennom kroppsspråk og måten vi kler oss på. Det er en del av vår identitet og det du kommuniserer visuelt kan vise seg i responsen du får tilbake.

Dette er for mange litt sensitivt å snakke om, det er personlig og privat.  Ønsker du å få hjelp til å sette sammen antrekk som passer din stil og din figur er det mulig.

Mange har fulle garderobeskap og bruker kun 20 %.  Dette er det mulig å gjere noke med.  Eg hjelper deg til å sette sammen antrekk utifrå det du har.  Ser eg det kan vere hensiktsmessig med endringer får du beskjed om det.

Eg vil påstå at følelsen av velvære løfter dagane.  Å velge riktig stil, passformer og farger er undervurdert.  Tenk deg sjølv ein dag du ikkje føler deg vel med det du har på deg, korleis er det?

Helsa di er heile deg.  Det du ser, det du kjenner og det du føler.

Å sette saman antrekk utifrå din stil, din kroppsform, dine beste fargar og ditt behov vil gje deg ein oversikteleg garderobe og gjere det lettare for deg.

Ønsker du å benytte deg av 1 : 1 coaching/hjelp av meg er det mulig 🙂

Som hjelp i prosessen har eg laga fleire minikurs du vil få gratis tilgang til når du booker time.

Bestill time HER

Passer ikkje timane inn for deg?  Ta kontakt så kan vi ordne ei tid for deg.

Mail:  [email protected] eller du ring send SMS  95943938

Av hensyn til mine kunder tar eg ikkje telefoner når eg er opptatt, men legg igjen beskjed så ringer eg deg opp igjen når eg får ledig tid.

Ønsker du meir informasjon ta kontakt for ei uforpliktande samtale på tlf. 95 94 39 38 eller book 30 min. gratis samtale.

PRISAR

Bygg din garderobe

kr. 799,- m/mva

Avbestiling 24 timer før avtalt time.

Timen betaler du etter timen.  Du får faktura tilsendt på mail.  Du kan betale med Vipps  til 95943938 eller via Nettbank  5398 05 15520.  

Helsing – Mariann