Coaching

COACHING - ønske om ei endring

Coaching er ein metode som viser seg å vere svært god for å støtte enkeltindivid til å oppnå ønska endring.

Coach utdanninga mi tok 1 1/2 år i tillegg kom dokumenterte praksistimar før eg vart sertifisert som coach. Nyskjerrigheten rundt det å kunne påverke eiga helse førte også til at eg utdanna meg til mindfulness lærar.

Coaching er ein framtidsretta prosess som jobbar mot målet ditt. Coaching er å finne triggeren som skapar den ønska endringa.

Gjennom coaching kan du oppleve å få retninga du treng for å nå ditt/dine mål.

NÅR VIL EIN COACHING PROSESS VERE NYTTIG?

Alle ønsker du har er det mulig å jobbe med. Det kan vere td.:

  • Når det har skjedd store endringar i livet ditt som du treng hjelp til å meistre. (sjukdom, konflikter, samlivsbrudd og andre kriser og utfordringer)
  • Når du har uklare mål og treng hjelp til å finne ut av kva du vil.
  • Når du har lita tru på deg sjølv og har dårleg sjølvbilde.
  • Når du treng hjelp til å få til ei varig endring, eks. sunn livsstil og sunt kosthold.
  • Når du treng hjelp til å slanke deg.
  • Når du har mista gleda ved det du held på med, (td mistrivsel på jobb.)
  • Når du står overfor viktige val.
  • Få orden på økonomien.
  • +++

Alt heng saman. Helsa er heile deg. Tanker, følelser, fysisk aktivitet, kvile og kosthold. 

Troer blir til tanker, tanker blir til følelser og følelser kan føre til smerter eller føre til ønska endring.

Gjennom coaching kan du bli bevisst dine utfordringar og du kan ta bedre og gjennomtenkte val.  

Mine tilbod:

A) KOSTHOLDSCOACHING

Som utdanna kostholdsveileder TMS og med etterutdanning i balansering av feittsyrer fekk eg større tyngde i forståelsen av kor viktig kosthold, søvn og fysisk aktivitet var.

Vi starter med ei oversikt over: Helseprofil, Symptomanalyse, Analyse av livsstil og Kosthold analyse.

Kostholdet er ein viktig del av den fysiske og psykiske helsa. I den forbindelse har eg laga ein video om korleis kostholdet har endra seg opp igjennom åra og kvifor mange i dag slit med livsstilsjukdommar og overvekt. Du finn videoen HER

B) HELSECOACHING

Alt kan påvirke helsa.  Å starte med livshjulet kan gje deg ei oversikt over kvar det «lugger». Du starter med det temaet du meinar er viktigast.

Coaching er ikkje terapi, men du kan oppleve å få terapeutisk resultat.  Coaching erstatter ikkje lege eller psykolog.  Det er ein metode som bygger på NLP sine forutsetninger. (Nevro Lingvistisk programmering, sanser, språk, vaner og mønster).  Rett og slett læra om å bruke språk og tankemønster på ein smartare måte for å endre på uheldige vaner og mønster. 

Du skal ikkje levere eller prestere noke for meg, men få tilgang til gode teknikkar/verktøy gjennom min coaching. Du har alle dei ressursane du trenger for å nå ditt mål. 😊

Coaching er som ein personleg trenar.

Vaner (livsstil) du har hatt i mange år kan ta tid å endre, men øving gjer meister.  Ved øving/trening over tid vil den ønska endringa bli din nye vane.  Lære ved å gjere.

«Gjer du som du alltid har gjort, får du det du alltid har fått».

 

C) BLI DIN EGEN STYLING EKSPERT

Her vil du også få mykje coaching, men i tillegg vil du få tips, råd og hjelp til å få ein garderobe utifrå din identitet/stil, kroppsform og behov.  Vi er alle forskjellige.  Mote kjem og går, men stil består.

Eg har jobba med innkjøp og salg i butikk i mange tiår. Dette har gjeve meg ein kunnskap om kor forskjellige vi er både i stil og i figur.  Gjennom vervet som vareråd representant for mange butikker fekk eg ei innsikt i bransjen som eg i dag brukar.Eg kjenner målguppene til mange merker som eg kan henvise deg til.

Når du blir coacha innen styling vil du få tilgang til videoer som kan hjelpe deg i prosessen.

For å få best mulig utbytte av coachinga er det viktig du er motivert. Coaching er ein prosess som du vil få best utbytte av dersom den går over tid.  Eg anbefaler å ta 2 timar eller meir fordi endring kan ta tid, men dette er individuelt og blir avtalt underveis.

Eg heier på deg!

Timane er online, på ei online plattform eller via telefon.   Eg brukar plattforma Zoom.  Zoom appen kan du laste ned gratis.  Googler du Zoom er den lett å finne. 

Eg sender deg lenka til plattforma som du logger deg inn på.  Vi sitter og prater face to face.  Eg brukar sjølv ein PC til dette då det er kjekt å sjå deg godt, men du kan også logge deg inn via mobil eller nettbrett. Det er også mulig å ta timane på Facetime, Messanger eller andre plattformer om du ønsker.

Det er ein stor fordel å ta det online.  Du kan ta timane overalt, berre du er tilknytta nett.  Du slepp køyretid, parkering og du sparer mykje tid.  

Telefon coaching er det mange som liker, då skjerpar vi den auditive sansen. 🙂

Telefon coaching kan ikkje gjerast med coaching innan styling.

Bestill time HER   Det er mulig å få time utanfor dei oppsatte timane.  Ta då kontakt så finner vi ut av det, eller du ringer meg på tlf. 95943938

Av hensyn til mine kunder som har time tar eg ikkje telefoner når eg er opptatt, men legg igjen beskjed elles send ein sms så ringer eg deg opp igjen når eg får ledig tid.

Ønsker du meir informasjon ta kontakt for ei uforpliktande samtale på tlf. 95943938 eller book 30 min. gratis samtale.

Ein time er 45 minutt.

PRISAR

1 time (45 min) kr. 799,- m/mva  Prisen er inklusiv forberedelser, oppfølgings /referat og mulighet for kontakt i coaching perioden 

Avbestiling 24 timer før avtalt time.

Timen betaler du etter timen.  Du vil få faktura tilsendt på mail.  Du kan betale med Vipps  til 95943938 eller via

Nettbank  5398 05 15520.  

  Klem – Mariann